ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΜΗΝΥΜΑ
ΙΣΤΟΡΙΑ
ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΕΚΚΛΗΣΙΑ/ΕΞΩΚΛΗΣΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ/ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΡΓΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΟΣ
ΜΟΡΦΕΣ ΑΓΩΝΩΝ
ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ
ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΛΑΤΟΜΕΙΑ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ


ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΚΑΙ
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΠΡΟΤΟΜΗΣ
ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΡΟΟΔΙΤΙΣΣΗΣ
ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ
(1850—1915)


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Προσκαλείστε στο ετήσιο μνημόσυνο και στην τελετή των αποκαλυπτηρίων της προτομής του μακαριστού Ηγουμένου Τροοδιτίσσης ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ που θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 με την ευκαιρία της συμπλήρωσης εκατό χρόνων από της ιδρύσεως του Α΄ Δημοτικού Σχολείου από τον Ηγούμενο Επιφάνιο το 1909.

Του μνημοσύνου και του τρισαγίου θα προστεί ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος Β΄ και την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο έντιμος Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Ανδρέας Δημητρίου.

Τα αποκαλυπτήρια της προτομής θα τελέσει ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος Β΄.

Η εν λόγω εκδήλωση αποτελεί τιμή για το χωριό μας και ως εκ τούτου είναι καθήκον μας να παρευρεθούμε όλοι οικογενειακώς.

Εκ του Κοινοτικού Συμβουλίου


Θέμα: ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ –ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΚΡΟΑΣΗ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο ΑΓΙΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ διοργανώνει ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΚΡΟΑΣΗ, την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009 και ώρα 6.00 – 8.00μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Αμβροσίου.

Σκοπός της Δημόσιας ακρόασης είναι η ενημέρωση του κοινού για τις νέες διαδικασίες αναθεώρησης και τροποποίησης της Δήλωσης Πολιτικής και αφορά την διαφοροποίηση των Πολεοδομικών Ζωνών στην Κοινότητα.

Ως εκ τούτου καλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες γης εντός των χωρητικών ορίων Αγίου Αμβροσίου να  παρευρεθούν για ενημέρωση και για υποβολή – συμπλήρωση σχετικών εντύπων αιτημάτων, εάν επιθυμούν.

Τα συμπληρωμένα έντυπα μπορούν να παραδοθούν κατά την ημέρα Πανκοινοτικής συγκέντρωσης ή να παρευρεθούν στα Γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου ή να αποσταλούν με Φαξ στο 25943686.

Η τελευταία ημερομηνία υποβολής εντύπων Απόψεων / Εισηγήσεων θα είναι η 25η Φεβρουαρίου 2009
Πρόσκληση

Το Κοινοτικό Συμβούλιο του χωριού μας, σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας, την εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009 και ώρα 11:00π.μ. στο Κοινοτικό θέατρο, για το κόψιμο της Βασιλόπιττας και την δεξίωση που θα ακολουθήσει για το καλό της Νέας Χρονιάς 2009.

Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2008
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
"ΣΤ' ΑΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ"


ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΟΣ ΑΓ. ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ
¨ΚΥΡΙΑΚΟΣ¨

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Κέντρο Νεότητος Αγ. Αμβροσίου ¨Κυριάκος¨ θέλει να σας ευχαριστήσει για την στήριξη σας στις εκδηλώσεις του ΠΑΣΧΑ και να σας ενημερώσει ότι στα πλαίσια της προσπάθειας μας για ενίσχυση  του Θεατρικού Ομίλου και της Ποδοσφαιρικής Ομάδας που προσδοκούμε να οργανώσουμε για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο κυκλοφορήσαμε 5000 ΛΑΧΕΙΑ προς £1.00 το ένα με δώρα αξίας £1,500 και ζητούμε την οικιοθελώς στήριξη σας.

Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 4 ΜΑΪΟΥ 2007 κάθε Παρασκευή η ώρα   8:00 μ.μ. θα διοργανώνετε ΤΟΜΠΟΛΑ στο Θέατρο του χωριού και κάθε Κυριακή η ώρα 6:00 μ.μ. θα γίνονται διαγωνισμοί Μπιλιάρδο, Ποδοσφαιράκι και Τάβλι στο Οίκημα του Κέντρου Νεότητος.
 

  

 

Περιμένουμε την απόλυτη στήριξη σας γιατί το Κέντρο Νεότητος είναι το μέλλον του χωριού και ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ.
                                                                     
Εκ του Συμβουλίου του Κέντρου Νεότητος

Πληροφορίες: 99-451456, 99-581238